Doğum sancısı Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptırdı

/ Kaynak: CHA
Doğum sancısı Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptırdı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Yolcu uçağında doğum sancılarının tutması üzerine İstanbul Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptıran Güney Koreli kadın bir erkek bebek doğurdu.

Emirates Havayolları'nın Varşova-Dubai seferini yapan yolcu uçağında doğum sancılarının tutması üzerine İstanbul Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptıran Güney Koreli kadın bir erkek bebek doğurdu. nbsp;Güney Kore vatandaşı Kim Jung Hwa adlı hamile yolcu, Emirates Havayolları'nın Varşova-Dubai seferini yapan Airbus 330 tipi yolcu uçağında Ukraynalı eşi Marko ve bir çocuğu ile seyahat ederken doğum sancısı tuttu. Dubai aktarmalı Seul'e gidecek Güney Koreli yolcunun Türkiye hava sahasında doğum sancısı tutunca ilk müdahaleyi kabin görevlileri yaptı. Sancıları geçmeyen yolcu ile ilgili kokpit ekibi de bilgilendirildi. Bunun üzerine İstanbul Atatürk Havalimanı Uçuş Kontrol Kulesi ile bağlantıya geçen uçağın kaptan pilotu acil iniş istedi. nbsp;Uçağın acil inişi için havalimanı pistinde kalkışlar durdurulurken saat 18.40'da Atatürk Havalimanı'na inen uçaktaki Güney Koreli hamile yolcuya uçak içinde PortClinic sağlık ekipleri müdahale yaptı. Hamile yolcuyu İstanbul'da bırakan Emirates uçağı, yakıt ikmali yaptıktan sonra Dubai'ye gitmek üzere havalandı. nbsp;Özel bir hastaneye kaldırılan Güney Kore vatandaşı Kim Jung Hwa bir erkek bebek dünyaya getirdi.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...