Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş heyeti savunmaya gidiyor

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Beşiktaş heyeti savunmaya gidiyor

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Beşiktaş heyeti savunmaya gidiyor, siyah beyazlı ekip UEFA Tahkim Kurulu'nda, disiplin kurulunun verdiği karar için itiraz duruşmasına çıkacak.

Beşiktaş kulübü heyeti, UEFA Tahkim Kurulu'nda, disiplin kurulunun verdiği karar için itiraz duruşmasına çıkacak. İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak duruşmaya kulüp adına, başkan Fikret Orman, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen ve İsviçreli hukuk bürosu yetkilileri hazır bulunacak. nbsp;Ayrıca Beşiktaş kulubü yapılacak itiraz duruşmasında, eski yönetim kurulu üyeleri Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu, eski teknik direktör Tayfur Havutçu, eski protokol müdürü Ahmet Ateş, Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay'ı tanık olarak gösterdi. nbsp;Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'yu Av.Ömer Durak hem ziyaretçi hem de kanuni temsilcisi olarak duruşmada temsil edecek. nbsp;Bilindiği üzere UEFA Disiplin Kurulu, Beşiktaş kulübüne 2010 – 2011 futbol sezonunda oynanan İstanbul BBSK – Beşiktaş Türkiye Kupası mücadelesi nedeniyle 1 yıl Avrupa Kupalarından 'Men' cezası vermişti.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...