Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zigana Dağı Geçidi'nde kar korkusu

Düzenleyen:
Zigana Dağı Geçidi'nde kar korkusu

YAŞAM Haberleri

Kar yağışı nedeniyle Zigana Geçidi'nde ulaşımda aksamalar meydana geliyor. Çok sayıda tır yol kenarına park etti.

Kış mevsiminde sürücülerin korkulu rüyası olan ve Türkiye’nin en zorlu geçitlerinden Zigana Dağı Geçidi'nde kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor.Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarında yer alan ve tarihi İpek Yolu üzerindeki Zigana dağı tipisiyle ve sisiyle kış mevsiminde sürücülerin korkusu oluyor.

Zigana Dağı Geçidi'nde kar korkusu

Gümüşhane-Trabzon karayolu üzerindeki Zigana dağı geçidinde dünden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yol kenarına park etmek zorunda kalırken, Karayolları ekiplerinin sürekli müdahalesine rağmen ulaşımda aksaklıklar meydana geliyor.Gün içerisinde kayarak yolu kapatan araçlar yüzünden zaman zaman uzun süreli kesintilerin yaşandığı Zigana Geçidi'nde çok sayıda sürücü zincir sarmak zorunda kalırken, bazı sürücüler yol kenarına park ederek yolun tamamen açılmasını bekledi. Sabah 5’ten beri Köstere mevkii yeni Zigana Tüneli şantiyesi yakınlarında yol kenarına aracını park ettiğini belirten Adapazarlı TIR şoförü Hasan Ali Ayar, “Trabzon’a yük taşıyordum. Zincirde olmasına rağmen çıkamayız diye gitmiyoruz. Gidenler de zaten yolda kalıyor” dedi.

Zigana Dağı Geçidi'nde kar korkusu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...