Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

44 mürettebatlı denizaltının kaybolduğu bölgede patlama oldu

Düzenleyen:
44 mürettebatlı denizaltının kaybolduğu bölgede patlama oldu

DÜNYA Haberleri

Arjantin donanması, geçen haftadan bu yana haber alınamayan kayıp denizaltının kaybolduğu bölgede bir patlama olduğunu bildirdi. Ordu, daha sonra iddiaları yalanladı.

Arjantin'de 8 gündür kayıp olan denizaltının aranması çalışmaları devam ediyor.

RUSYA DA BUGÜN ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Çalışmalara bugün Rusya da katıldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri ile telefonda görüştü ve kayıp denizaltının bulunması için yardım teklifinde bulundu. Rusya, bölgeye bir arama gemisi ve uzman ekip gönderecek.

BÜYÜK BİR PATLAMA GERÇEKLEŞTİ

Ancak bu umut verici gelişmenin yaşandığı saatlerde, denizaltının kaybolduğu bölgede bir patlama meydana geldi. Bölgede arama çalışması yapan ekipler, tespit ettikleri sesin bir patlamaya ait olduğunu iddia etti.

DENİZ KUVVETLERİ PATLAMAYI YALANLADI

Ancak Arjantin Deniz Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, araştırmalar sonucunda radarlara yansıyan anormal sesin bir patlama ile bağlantılı olmadığını açıkladı.
Patlamanın kaynağı ve nedeni henüz açıklanmazken, 44 mürettebatı olan kayıp denizaltıyı arama faaliyetleri, aralarında ABD ve İngiltere'nin de bulunduğu 10'dan fazla ülke tarafından o bölgede devam ediyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...