Erdoğan ile Trump'ın görüşmesinde dikkat çeken 3 detay

Düzenleyen:
Erdoğan ile Trump'ın görüşmesinde dikkat çeken 3 detay

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın telefonla görüşmesinin yer aldığı fotoğraf, Cumhurbaşkanlığı Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Fotoğrafı gören dikkatli kullanıcılar fotoğraftaki ''ince mesaj''lara vurgu yaptı.

Ahmet Aydemir-Türkiye gazetesi

Erdoğan ile Trump'ın telefon görüşmesinin ardından şahsi Twttiter hesabı üzerinden açıklama yapan Cumhurbaşkanı, ''Bugün ABD Başkanı Sayın Donald Trump ile verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik.'' ifadelerini kullandı. 

Görüşmeye ilişkin Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu da, Trump'ın PYD/YPG terör örgütüne silah verilmesini "saçmalık" olarak nitelendirdiğini aktardı.

Ancak görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından paylaşılan fotoğrafta yer alan detaylar, bir hayli dikkat çekiciydi...

Fotoğrafta Çanakkale Savaşı'nda son askerine kadar şehit olan 57. Alay'ın Sancağı, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve bir tank görseli, dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı. 

Twitter kullanıcıları, paylaşılan fotoğraftaki detayları ''15 Temmuz'un sorumlusu FETO'yu istiyoruz, Osmanlı'dan sorumlulugumuzdaki halklari korumak icin silah kullanmaktan cekinmeyiz.'' şeklinde yorumladı.

İşte o paylaşımlar:

Erdoğan ile Trump'ın görüşmesinde dikkat çeken 3 detay

Erdoğan ile Trump'ın görüşmesinde dikkat çeken 3 detay

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...