Ciliv, 'Rakamlar çok net, rakamlar konuşuyor'

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Ciliv, 'Rakamlar çok net, rakamlar konuşuyor'

Ekonomi Haberleri  / AA

Turkcell Genel Müdürü Ciliv, Çukurova'nın Altimo'ya 1 milyar 565 milyon doları 60 gün içinde ödemesi kararıyla ilgili, "Rakamlar çok net, benim diyebilecek hiçbir şeyim yok" dedi.

İngiliz Yüksek Mahkemesi'nin (Privy Council) Çukurova Holding ve Alfa Group (Altimo) hisse davasında, Çukurova'nın yüzde 13,81 hisseyi geri almak için Altimo'ya 1 milyar 565 milyon doları 60 gün içinde ödemesini kararlaştırmasını AA muhabirine değerlendiren nbsp;Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, geniş yorum yapmaktan kaçınarak şirket hissedarları arasında yaşanan dava sürecinin herkes tarafından bilindiğini, dün açıklanan mahkeme kararının da "net" olduğunu söyledi. Şartlar gereği kayda değer bir yorum yapamayacağını dile getiren Ciliv, "Rakamlar çok net, rakamlar konuşuyor benim diyebilecek hiçbir şeyim yok burada" diye konuştu. nbsp;
Altimo kararı memnuniyetle karşıladı
Önceki gün AA muhabirinin sorularını yanıtlayan nbsp;Altimo Başkan Yardımcısı Evgeny Dumalkin ise nbsp;"Mahkeme Çukurova tarafından ödemenin tamamının belirtilen sürede yapmaması halinde, hisselerin Altimo'da kalmasına karar verdi" demişti. Dumalkin, "Kurumsal kördüğüm sonunda 60 gün içerisinde çözümlenecek. Altimo Privy Coucil'in kararını memnuniyetle karşılamaktadır" değerlendirmesinde bulunmuştu.
Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...