Erdoğan'dan önemli Soçi ve CHP açıklaması

Düzenleyen:
Erdoğan'dan önemli Soçi ve CHP açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Partisinin Balıkesir il danışma meclisi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Soçi'deki Suriye zirvesinde 15 günde bir görüşme kararı aldıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı ayrıca "Balıkesir dahil birçok belediyeyi alacağını" söyleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na da mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu..

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eli kanlı katil sürülerine ülkemizi dar eden Mehmetçiklerimize buradan sevgilerimiz gönderiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 yıldır tek gayemiz ülkemizi kalkındırmak oldu. Ülkemizin tamamını birçok yatırım ve eserlerle donattık. Öyle ki her yıl 400 binin üzerinde yabancı hasta ülkemize geliyor, şifasını bizim hastanelerimizde arıyor. Eskiden bizimkiler yurt dışına gidiyordu. Ne zaman terör örgütüne öldürücü darbe için hazırlık yapılsa birileri devreye giriyor ve engelliyordu. Bir dönem ülkemiz ithal silahların ve fikirlerin cenneti olmuştu. SAdece devlete borç vererek palazlanan faiz lobisinin ülkesi haline gelmişti. Hükümetler acziyet içindeydi. Biz aziz milletimize yakışmayan bu tabloyu 15 yılda değiştirdik" ifadelerini kullandı.

İşte konuşmasından öne çıkanlar;

"ZULME TEPKİSİZ KALMAK ZULÜMDÜR"

Biz sırf kendi istikbalimiz tehlikeye girmesin diye milletimize yapılan saldırıları sineye çekemeyiz. Kim olursa olsun tepkimizi ortaya koyarız.
Bu milletin onuruyla oynanmasına asla izin vermeyeceğiz.

"15 GÜNDE VEYA AYDA BİR GÖRÜŞECEĞİZ"

(Soçi'deki üçlü zirve) Üç lider olarak, Suriye'deki insani dramı sonlandırmaya yönelik gerçekten çok kritik kararlar aldık. İnşallah yakında bu kararların olumlu yansımalarını sahada daha belirgin şekilde görmeye başlayacağız. Tabii belki 15 günde bir, ayda bir de bizim bu bir araya gelişimiz devam edecek.

"BU KİFAYETSİZ ŞAHSA YARIN İSTANBUL'DAN CEVAP VERECEĞİM"

Daha öncede benzer havalar attı yetmedi, iddialara girdi, hatta 2011 seçimlerinde yüzde 40 oy almazsam istifa ederim dedi, unuttu. Onun için medya buna Çarkçı Kemal diyor. Şimdi bir liste yapmış Balıkesir de var içinde. Bu belediyeleri alacakmış. Sevgili Kemal işte Balıkesir burada. Haydi bakalım gelde al, işte meydan hodri meydan. Balıkesir'den bu çarkçı ana muhalefete hak ettiği dersi verecek güçlü bir netice bekliyorum. Bu kifayetsiz şahsın iftiralarına yarın İstanbul'dan cevap vereceğim için şimdi girmiyorum.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...