Ramazanda fiyat artıran markalar deşifre edilecek

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Ramazanda fiyat artıran markalar deşifre edilecek

Ekonomi Haberleri  / AA

Ramazan ayında en çok tüketilen ürünlerin fiyatlarını tüketicinin sık alışveriş yaptığı marketlerden alan Tüketiciler Birliği, keyfi zam yapanları deşifre edecek.

Ramazan ayında en çok tüketilen ürünlerin fiyatlarını tüketicinin sık alışveriş yaptığı marketlerden alan Tüketiciler Birliği, keyfi zam yapanları marka marka, isim isim açıklayacak. Halkın geleneklerini fırsat bilen spekülatörlerin ramazan ayını beklediklerini anlatan Tüketiciler Birliği Genel Başkan Vekili Hatice Saadet Kalyoncu, fırsatçılara göz açtırmayacaklarını ifade etti. Büyük illerdeki Tüketiciler Birliği şubeleri vasıtasıyla vatandaşların sıklıkla alışveriş yaptığı marketlerdeki fiyatları takip ettiklerini vurgulayan Kalyoncu, şunları kaydetti: "Ramazan ayında en çok tüketilen kırmız et, beyaz et, kahvaltılıklar, un, çay, şeker, kavun, karpuz, iftarlık ve ikramlıkları marka, fiyat ve kalitelerine göre not aldık. 15 gün boyunca bu marketlerdeki fiyatları izleyeceğiz. Keyfi artış yapan, fahiş kâr oranları koyan market ve markaları ramazan ayının 15'inde deşifre edeceğiz. Fiyatları artıran marketler varsa, vatandaşları buradan alışveriş yapmamaları için uyaracağız." nbsp;
Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...