Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cam filmi yasağı kalktı mı kalkmadı mı? | Cam filmi yasağında son gelişmeler...

Düzenleyen:
Cam filmi yasağı kalktı mı kalkmadı mı? | Cam filmi yasağında son gelişmeler...

GÜNDEM Haberleri

Binlerce otomobil sahibi cam filmi yasağı kalktı mı kalkmadı mı? sorusunun cevabını arıyor. Aracında cam filmlerini söktürmeyenler ise cam filmi serbest mi? sorusunun cevabını arıyor. İşte cam filminde son durum hakkında detaylar...

Geçtiğimiz günlerde tartışmalara konu olan cam filmi yasağı, hâlâ bir çok insan için soru işareti olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cam filmi tartışmalarına noktayı koydu. Bakan Soylu, "Yeni yönetmelik çıkana kadar ceza kesilmeyecek" dedi.

AK Parti’de önceki gün yapılan MKYK toplantısında, hükûmetin gündemindeki tüm konular masaya yatırıldı. Toplantıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, araçlardaki 'cam filmi' tartışmalarına yanıt verdi.

Bakan Soylu, “Bu konuda biri İçişleri Bakanlığı’nı, diğeri Sanayi Bakanlığı’nı ilgilendiren iki ayrı yönetmelik var. Biri cam filmin kullanımını, diğeri üretimini ilgilendiriyor. Şimdi iki bakanlık olarak, bu yönetmelikleri birbirine uyumlu hale getiriyoruz. Normalde zaten ceza kesiliyordu. Cumhurbaşkanımızın uyarısı üzerine, yeni düzenleme yapılana kadar ceza kesilmesini durdurduk. Yeni yönetmelik çıkana kadar ceza kesilmeyecek” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...