40 yaşındaki kaleci Chelsea'de

40 yaşındaki kaleci Chelsea'de

SPOR Haberleri

Menajer Jose Mourinho'nun göreve gelişinin ardından transfer hız veren Chelsea, sürpriz bir ismi imza attırdı.

Menajer Jose Mourinho'nun göreve gelişinin ardından transfer hız veren Chelsea, sürpriz bir ismi imza attırdı.Geçen sezonu Fulham'da geçiren ve sözleşmesi elinde olan 40 yaşındaki Avustralyalı kaleci Mark Schwarzer, resmen Chelseali oldu. 'Maviler'in resmi internet sitesinden de açıklanan transferin ardından açıklamada bulunan Schwarzer, "Bir dünya markasına geldiğimin farkındayım. Buraya gelmek benim için bir onur. Açıkçası Chelsea'ye imza atmak için ikna olmam da çok uzun sürmedi. Burada yeni başarılarda benim de katkım olsun istiyorum."
Premier Lig'e 1996 yılında Bradford City formasıyla adımını atan Schwarzer, ilerleyen yaşına rağmen gösterdiği performansla akıllarda yer etmişti. 2008'den beri formasını giydiği Fulham'ın Stekelenburg'u almasının ardından takımdan ayrılan deneyimli file bekçisi, Premier Lig'de 500'ün üzerinde maça çıkan ilk yabancı oyuncu olmuştu.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...