Kocaeli'de otomobil römorka çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:
Kocaeli'de otomobil römorka çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin Derince ilçesinde otomobilin traktör römorkuna çarpması sonucu 15 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Derince ilçesi Süverler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet T. idaresindeki 41 LC 001 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki traktör römorkuna çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan sürücü Mehmet T., Serdar Ceyhan (15), Hasan T. ve Melik K. yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralıları Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Serdar Ceyhan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların ise hastanedeki tedavisi sürüyor.  Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...