Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otoshops ilk yılında hedeflerini aştı

Düzenleyen:
Otoshops ilk yılında  hedeflerini aştı

T-Otomobil Haberleri

İkinci el otomotiv sektörüne getirdiği yeniliklerle dikkat çeken ve 2. el araç almak isteyenlere kurumsal ve profesyonel bir hizmet sunan Otoshops, kuruluşunun ilk yılında belirlediği 6 bin adetlik satış hedefine 2017 bitmeden ulaştı.

TÜİK verilerine göre yılın ilk 9 ayında yüzde 9 oranında büyüyen 2. El otomobil pazarı “0” km otomobil pazarının 4 katı büyüklüğe ulaştı. Otoshops Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan “MTV ve döviz kurları sıfır fiyatlarına yansıdı. Dolayısıyla ikinci el pazarı canlandı, satışlar ağırlıklı olarak 4-5 yaşındaki araçlarda yoğunlaşıyor. Dizel araçlara olan talepte düşüş gözlense de benzinliye göre daha fazla rağbet var. Sedanlar ise her zamanki gibi en çok tercih edilen modeller. Son yıllarda renk tercihinde beyaz araçlar %60 gibi bir oranla önde görünüyor” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...