Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli atlet Binnaz Uslu taburcu oldu

Milli atlet Binnaz Uslu taburcu oldu

SPOR Haberleri

Milli Atlet Binnaz Uslu'nun sağlık durumunun iyiye gittiği, yatmakta olduğu hastahaneden taburcu edildiği ve evinde istirahat ettiği belirtildi.

Hastaneden taburcu edilen Binnaz Uslu'nun antrenörü Yahya Sevüktekin, Binnaz'ın eve çıkmasına izin verildiğini belirterek, Uslu'nun tetkiklerinin oldukça azaldığını ve durumunun daha iyi olduğu için eve çıkmasına izin verildiğini söyledi. Avrupa Atletizm Takımlar Şampiyonası için İngiltere'de bulunduğu sırada rahatsızlanarak yoğun bakıma alınan Binnaz Uslu camiasına ve Türkiye'ye büyük endişe yaşatmıştı. Bir süre Londra'da yoğun bakımda tedavi altında tutulan, sonra da Türkiye'ye getirilen ve tedavisine devam edilen Uslu, taburcu edildi. Milli atletin antrenörü Yahya Sevüktekin, Uslu'nun Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tetkiklerinin oldukça azaldığını ve durumu daha iyi olduğu için eve çıkmasına izin verildiğini söyledi. Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle rahatsızlanan Binnaz Uslu'nun artık ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma geldiğini belirten milli antrenör Sevüktekin, "Tedavi sürecinde çok kan verdi. Zayıfladı, yıprandı, kan kaybetti ve güçten düştü. Kaybetmiş olduğu gücü yeniden toplamaya çalışıyor. Yürüyüş egzersizlerini artırdı. Uykusu düzene girdi. Bunlar durumunun iyiye gittiğinin göstergeleri." diye konuştu.

Sevüktekin, Binnaz Uslu'nun yeniden atletizme dönüşüyle ilgili bir soruya verdiği cevapta ise "Tabii ki bu da çok önemli, ama daha önemli bir şey var o da Binnaz Uslu'nun sağlığına kavuşması ve yaşamını sorunsuz sürdürmesidir. Bizim önceliğimiz bu. Gerisi zaten kendiliğinden gelir. Çünkü Binnaz çok güçlü, dirayetli ve hırslı bir sporcu." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...