Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Giresun'daki operasyon devam ediyor

Düzenleyen:
Giresun'daki operasyon devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

Giresun kısalında çıkan çatışmanın ardından kaçan PKK'lı teröristlerin yakalanması için operasyonlar devam ediyor. Komutanlar bölgeyi havadan inceledi...

Giresun’un Yağlıdere ilçesi kırsalında çıkan çatışma sonrası kaçan teröristlerin yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar devam ediyor. Son olarak üst düzey komutanlarda bölgeyi askeri helikopter ile havadan inceledi.

Dün Yağlıdere ilçesinde 1. Amatör Küme'de mücadele eden Yağlıderespor ve Doğankentsporlu futbolcular maç öncesi hazırlık yaptığı sırada ilçe stadına inen helikoptere binen rütbeli komutanlar bölgeyi havadan inceledi.

Giresun'daki operasyon devam ediyor
 
Geçtiğimiz gün yaşanan sıcak temasın ardından çantalarını ve silahını bırakarak kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyonların devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Kış yapılanmasına geçmeden askerin düzenlediği operasyonla bölgede ağır darbe alan teröristlerin Karadeniz’den çıkmak için Kandil’den izin istediği fakat bu isteklerin Kandil tarafında reddedildiği erzaklarını bırakarak kaçan teröristlerin hedefinde boş kalan yayla evlerin olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...