BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Ağzımızın Tadı

Ağzımızın Tadı

Tepsiye börek döşemek için vakit kaybetmek istemezseniz yufkayı rastgele parçalayarak 10 dakikada lezzetli bir börek hazırlayabilirsiniz. 3 yufkayı elinizle kopararak parçalayın.



Peynirli pırtık börek Tepsiye börek döşemek için vakit kaybetmek istemezseniz yufkayı rastgele parçalayarak 10 dakikada lezzetli bir börek hazırlayabilirsiniz. 3 yufkayı elinizle kopararak parçalayın. Derin bir kapta yufka parçalarını, bir bardak süt, 3 yumurta, yarım bardak sıvıyağ, tuz, kıyılmış maydanoz ve arzu ettiğiniz bir peynir ile karıştırın. Yağlanmış fırın kabına boşaltın, bir bardak süt, 3 yumurta, yarım bardak sıvıyağ, tuz, kıyılmış maydanoz ve arzu ettiğiniz bir peynir ile karıştırın. Yağlanmış fırın kabına boşaltın. Yarım saat dinlendirip 175 derecede 35 dakika pişirin. Afiyet olsun...
 
 
 
 
 
 
 
Reklamı Geç
KAPAT