İFTAR LEZZETİ

İFTAR LEZZETİ

RAMAZAN 2013 Haberleri

Tavuk PaneYapılışı, Butlar tuzlu suda haşlanıp soğutulur. Daha sonra önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, ardından da galeta ununa bulanır.

Tavuk Pane,Yapılışı: Butlar tuzlu suda haşlanıp soğutulur. Daha sonra önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, ardından da galeta ununa bulanır. Orta ısıdaki yağda alt üst çevrilerek kehribar sarısı renge ulaşana kadar kızartılır. Kızarmış patates, arzuya göre ketçap ya da sosla servis yapılır. Servise sade pilav ve sebzeli garnitür de ilave edilebilir.Malzemeler:
*8 adet piliç nbsp;
kalem but
* 1 su bardağı un
* 3 adet yumurta
*1 su bardağı nbsp;
galeta unu
* 1 çay kaşığı tuz
*250 gr sıvı yağ
*Beyaz toz biber




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...