Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de online satışlar rekor kırdı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
ABD'de online satışlar rekor kırdı

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

ABD’de indirimli alışverişlerin tüm ülkeye yayıldığı “Black Friday” çerçevesinde yapılan online satışlar 5 milyar doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

ABD’de indirimli alışverişlerin tüm ülkeye yayıldığı “Black Friday” çerçevesinde yapılan online satışların 5 milyar doları aşarak rekor kırdığı bildirildi.

Adobe Digital Insights’in ülkedeki 4 bin 500 perakende satış sitesinden topladığı verilere göre, Amerikalılar “Black Friday”de 5 milyar 30 milyon dolar harcadı.

Her yıl kasım ayının dördüncü perşembesini takiben gerçekleşen Black Friday’de yapılan online satışlar bir önceki seneye kıyasla yüzde 16,9 artarak tüm zamanların rekorunu da kırdı.

Ortalamada yüzde 50’ye yaklaşan indirimlerden yararlanmak isteyen Amerikalı tüketicilerin en fazla elektronik ve giyim ürünlerine yöneldiği bildirildi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...