Antalya'da sağanak etkisini gösterdi

Antalya'da sağanak etkisini gösterdi

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış, karayolu ve caddelerde su birikintileri oluşmasına, bazı araçların da mahsur kalmasına yol açtı.

İlçede dün öğleden sonra başlayan sağanak akşam saatlerinde etkisini artırdı.
Yağış nedeniyle bazı caddelerde ve D-400 karayolunda su birikintileri oluştu. Karayolunun Side Kavşağı ile Otogar Kavşağı arasında kalan bölümünde su birikintileri yüzünden mahsur kalan araçlar, çekiciler ve iş makineleri yardımıyla çekildi.
İlçedeki bazı mahallelerdeki binalarda küçük çapta su baskınları olduğu ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği öğrenildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde ciddi bir sorun yaşanmadığını bildirdi.
İtfaiye ile Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) ekiplerinin sahada olduğunu belirten Büküş, görevlilerin tıkanan rögar kapaklarını açmaya çalıştığını ve vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendirdiğini ifade etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...