Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jeff Bezos 'en zengin' oldu

Düzenleyen:
Jeff Bezos 'en zengin' oldu

GÜNDEM Haberleri

ABD’den çıkıp, Türkiye dahil hemen hemen tüm ülkelere yayılan alışveriş çılgınlığı günü ‘Black Friday’ dün tüm dünyayı kasıp kavurdu.

 ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk cuma olan ve markaların ürünlerini bugüne özel kampanyalı fiyatlardan satışa sunduğu “Black Friday”de, milyonlarca kişi yüzde 80’leri aşan oranlardaki indirimlere koştu. ABD’de cuma günü 115 milyon kişi alışveriş yaparken Amazon’un sahibi Jeff Bezos Amazon.com’un satışlarıyla birlikte serveti yüzde 2 artarak 100.3 milyar dolara çıkardı. Böylece Bezos, Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates’i dünyanın en zenginleri listesinde 24 Kasım itibarıyla geride bıraktı. 
Türkiye’de ise tüketiciler hayal kırıklığına uğradı. Özellikle online sitelerin sunduğu indirimler eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada binlerce kullanıcı, bir önceki hafta fiyatlarını yüzde 20 artırıp, bu fiyat üzerinden yüzde 20’lik indirim yapan kanalları, Black Friday fırsatçılığı yapmakla suçladı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...