Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çin'de otobüsün altına gizlenen çocuklar 80 km sonra fark edildi

Düzenleyen:
Çin'de otobüsün altına gizlenen çocuklar 80 km sonra fark edildi

DÜNYA Haberleri

Çin'de yatılı okulda okuyan iki çocuk, bir otobüsün altında 80 kilometre seyahat etti. Otobüs garajında bulunan görevlilerin durumu fark etmesinin ardından, 8-9 yaşlarındaki çocukların çamur içinde kaldıkları görüldü.

Çin'in Guangdong eyaletine bağlı Guangxi adlı bir köyde yaşayan 2 küçük kardeş, şehir merkezine çalışmaya giden anne babalarını özledi.

OTOBÜSÜN ŞASİSİNDE 80 KM YOLCULUK

Çocuklar, şasisine gizlendikleri otobüsle özledikleri anne ve babalarına kavuşmak istediler.

Otobüs garajda durunca güvenlik görevlileri tarafından farkedilen 8-9 yaşlarındaki çocukların çamur içinde kaldıkları görüldü.

YOKSULLUK ÇOCUKLARI ANNE BABALARINA HASRET BIRAKIYOR

Üç kilometresi dik yamaç olan toplamda 80 kilometrelik yolu kazasız belasız atlatan çocukların maddi imkansızlıklar nedeniyle böyle bir yola başvurduğu öğrenildi. Çin'de birçok ebeveyn çalışmak için şehir merkezinde bulunuyor ve çocuklarını köydeki büyükannelere bırakıyor. Bazı çocuklar ise köydeki evlerinde yapayalnız kalabiliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...