Gökçek'ten kaldırılan dinozor heykeli ile ilgili açıklama

Düzenleyen:
Gökçek'ten kaldırılan dinozor heykeli ile ilgili açıklama

POLİTİKA Haberleri

Ankara‘da AOÇ Kavşağı’nda yer alan dinozor maketinin dün sabah saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılması üzerine eski Belediye Başkanı Melih Gökçek bir açıklama yaptı.

Melih Gökçek, Twitter hesabından, "Ankapark'taki toplam 20.000 metrekarelik dinozor çadırlarına halkın dikkatini çekmek için Atatürk Orman Çiftliği meydanına koyduğumuz dinozorumuz 'Abelisourus Dinozor' dün Büyükşehir Belediyesi tarafından sökülerek kaldırıldı" mesajını paylaştı.

Gökçek, medya kuruluşlarının olayı haberleştirmesini de eleştirerek, "Bazı medya kuruluşları ve yazarlar bugün bir yazılar döşendiler ki sormayın" diye yazdı.

Mustafa Tuna başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana önce Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nın önünde yer alan meşhur fıskiyeyi, ardından dinozoru kaldırdı. Dün gece yarısı da lale heykeli kaldırıldı.

Gökçekten kaldırılan dinozor heykeli ile ilgili açıklama

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...