Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı: İddialar yalan, belgeler sahte

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı: İddialar yalan, belgeler sahte

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel: "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, söz konusu kağıtları mesai bitimine kadar derhal bir Cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır" açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı yakınlarının yurt dışı hesaplarla ilgili iddialarda bulunmuş ve bazı belgeler göstermişti. Avukat Ahmet Özel,   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra oğlu Ahmet Burak Erdoğan, kardeşi  Mustafa Erdoğan, eniştesi Ziya İlgen, dünürü Osman Ketenci, iş adamı Mustafa  Gündoğan'ın da avukatı olarak Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısındaki  iddialarına yazılı açıklamayla cevap verdi.

 Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, bugün partisinin grup toplantısında  müvekkilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının yurt dışındaki bir şirkete  para gönderdiğini öne sürdüğü ve belge olduğunu iddia ettiği bazı kağıtları da  grup kürsüsünden gösterdiği belirtildi.

 Açıklamada, şunlar kaydedildi:  "Kemal Kılıçdaroğlu  tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların  tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, gösterdiği  kağıtları derhal kamuoyuyla paylaşmalıdır. Ayrıca Sayın Mustafa Gündoğan bir iş  adamı olup, hiçbir zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın özel kalemi olmamıştır. Yine  ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu söz konusu kağıtları bugün mesai bitimine kadar derhal bir cumhuriyet  savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır.

FETÖ TARAFINDAN TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜ 

 Müvekkillerimiz tarafından iddia edilen ülkede, iddia edilen şirkete  asla öyle bir para gönderilmemiştir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu belli ki kendisini o  makama getiren FETÖ'ye diyet borcunu ödeme gayreti içindedir. FETÖ tarafından  eline tutuşturulan kağıtları daha önce de sallayan ve kağıtlar sahte çıkınca yüzü  kızarmayan Kılıçdaroğlu, şimdi yeni bir skandala imza atmıştır. Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha  FETÖ tarafından tuzağa düşürülmüş ve rezil edilmiştir. Tekrar ediyoruz:  Kılıçdaroğlu, elindeki kağıtları derhal istediği medya kuruluşuna vermeli,  Cumhuriyet savcılığına iletmeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır. Tekrar altını  çizerek söylüyoruz ne Sayın Cumhurbaşkanımızın ne de ailesinin yurt dışında  herhangi bir parası bulunmamaktadır. Sahte belge ve bilgilerle müvekkillerimiz  üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında iftiralarda bulunan ve itibar suikastı  yapan Kemal Kılıçdaroğlu. Hakkında yasal yollara başvurulacak ve iftiraların hesabı yargı önünde  sorulacaktır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...