Yusuf antrenmanı tamamlayamadı

Yusuf antrenmanı tamamlayamadı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, yarın Erzurumspor ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarını sürdürürken şanssız bir sakatlık yaşandı.

Genç yıldız Yusuf Yazıcı, koşu esnasında belinde ağrı hissetti ve çalışmaya devam edemeyerek salona geçti. Oyuncunun sakatlığının ciddi olmadığı ancak yapılacak kontrollerden sonra durumunun netlik kazanacağı belirtildi. Bordo-mavili takımda ayrıca antrenmana sakatlığı bulunan Sosa, Volkan ve Uğur Demirok katılmadı. Taktik ağırlıklı geçen antrenmanda teknik direktör Rıza Çalımbay, sürekli çalışmayı durdurarak pas trafiğinin düzgün işlemesi noktasında uyarılarda bulundu.

YOLCULUK BUGÜN
Trabzonspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı için bugün saat 13.30'da Erzurum'a hareket edecek. Bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman sonrası özel bir uçak ile Erzurum'a giderek maç saatini beklemeye başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...