İstanbul'da FETÖ’ye büyük operasyon: 360 gözaltı kararı

Düzenleyen:
İstanbul'da FETÖ’ye büyük operasyon: 360 gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün TSK yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada 333’ü asker 360 şüpheli kişi hakkında gözaltı ve yakalama kararı verildi. Askerlerden 216’sının çeşitli rütbelerde muvazzaf olduğu belirtildi. Askerlerden 7'sinin pilot olduğu ifade edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında aralarında muvazzafların da bulunduğu 333'ü asker, 27'si sözde mahrem imam olmak üzere 360 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ'NÜN TSK YAPILANMASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca, FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma devam ediyor.

Bu kapsamda elde edilen yeni deliller doğrultusunda 333'ü asker, 27'si sözde mahrem imam 360 şüpheli hakkında gözaltı, arama ve el koyma kararı verildi.

216'SI MUVAZZAF

Gözaltı kararı verilen askerlerden 216'sının muvazzaf olduğu öğrenildi.

Operasyon başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, şüphelileri yakalama işlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...