Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ogün Kaptanoğlu, 'Diriliş Ertuğrul'da | Ogün Kaptanoğlu kimdir?

Düzenleyen:
Ogün Kaptanoğlu, 'Diriliş Ertuğrul'da | Ogün Kaptanoğlu kimdir?

MAGAZİN Haberleri

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorlar kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin oyuncu kadrosuna Ogün Kaptanoğlu dahil oldu.

Son olarak 'Karagül' ve 'Deli Gönül' dizileriyle ekranlara gelen Ogün Kaptanoğlu, 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde' Titan' karakterini canlandıracak.'Titan' rolü için imaj değişikliğine giden usta oyuncu, 29 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak bölüm ile izleyici karşısında olacak.

Ogün Kaptanoğlu, 'Diriliş Ertuğrul'da | Ogün Kaptanoğlu kimdir?

Ogün Kaptanoğlu kimdir?

Ogün Kaptanoğlu, 29 Aralık 1977 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerini doğduğu şehir İzmir’de tamamlamıştır. Karşıyaka ve Tuborg kulüplerinde basketbol ve yüzücülük ile ilgilenmiştir.

Bu dönemlerde ajanslarda modellik yapmaya başlamıştır. 6 yıl modelli yapan Kaptanoğlu, televizyonlardan gelen tekliflerle iki ayrı konsept de programlar sunmaya başlamıştır, bu dönemde 3 ayrı reklam filminde de rol aldı.

2003 yılında Hababam Sınıfı Merhaba adlı filmde rol almıştır. Bunu takip eden Hababam Sınıfı serisinde yardımcı oyuncu olarak görev almıştır.

Ulusal kanallarda ve dizilerde oyunculuğunu sürdürdü. 2006 yılında senarist Osman Dikiciler'in tavsiyesi üzerine yönetmen Aytan Gönülşen'nin Kardan Adamlar adlı filminde Hazım Körmükçü ile ilk başrol oyunculuğu performansını gösterdi. Bu film ile 2006 Antalya Film Festivali'nde yarıştı ve hemen akabinde Kartal Tibet'in yönetmenliğinde “Amerikalılar Karadeniz’de” adlı filmde rol aldı. oyunculuk alanında üstün başarılara imza atan Ogün Kaptanoğlu, bu dönemde İstanbul’a yerleşti. Oyunculuk kariyerine İstiklal Harp Hikâyeleri adlı projelerde Şehit Şerife Bacı televizyon filminde başrol oynayarak devam etmiştir. Daha bir çok yapım da rol almış olan Ogün Kaptanoğlu, oyunculuğun yanında serbest dalış, dağcılık ve motor sporları ile de ilgilenmektedir.

Ogün Kaptanoglu’nun rol aldığı diziler;

Deli Gönül – 2017

Karagül – 2013

Ay Tutulması – 2011

Tek Türkiye – 2007

Senin Uğruna – 2007

Parmaklıklar Ardında – 2007

Taşların Sırrı – 2006

Büyük Buluşma – 2004

Filmografiler;

Hababam Sınıfı Merhaba - 2004

Hababam Sınıfı Askerde - 2005

Hababam Sınıfı 3,5 - 2006

Taşların Sırrı - 2002

Amerikalılar Karadeniz'de 2 - 2007

Kardan Adamlar - 2006

İstiklal: Kara Yılan - 2007

İstiklal: Şehit Şerife Bacı - 2007

Senin Uğruna - 2007

Parmaklıklar Ardında- 2007

Konak - 2009

Ay Tutulması - 2011

Ogün Kaptanoğlu bugün izleyici karşısına her hafta reyting rekorları kıran “Diriliş Ertuğrul” adlı dizide Titan karakteri ile geçecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...