Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üniversite öğrencileri kavga etti, 1 kişi öldü

Düzenleyen:
Üniversite öğrencileri kavga etti, 1 kişi öldü

YAŞAM Haberleri

KAÜ Sarıkamış Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada Halil Kurtdiş isimli öğrenci hayatını kaybetti.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. BESYO Beden Eğitimi bölümünde okuyan iki grup öğrenci İnönü Mahallesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bölgesinde henüz öğrenilemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Beden Eğitimi bölümü 1. sınıf öğrencisi Halil Kurtdiş ile Ferhat Ertakuş yaralandı. Ağır yaralanan Halil Kurtdiş, Kars Harakani Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Ertakuş'un ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...