Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte tahrik planı

İşte tahrik planı

GÜNDEM Haberleri

Gözaltına alınanların üzerinde ele geçirilen bir belgede eylemde yapılacaklar sıralanıyor. İşte tahrik planı.

Gözaltına alınanların üzerinde ele geçirilen bir belgede eylemde yapılacaklar sıralanıyor. Maddeler arasında polisin kışkırtılması, çocukların ve kadınların ön saflara yerleştirilmesi, sanatçıların alanlara çekilmesi de bulunuyor. nbsp;Gezi Parkı eylemlerinin organize olarak yapıldığına dair bilgilere ulaşıldı. Şüphelilere yönelik gerçekleştirilen eylemlerde ele geçirilen bir belgede eylem anında yapılacaklar maddeler halinde sıralanıyor. Maddeler içerisinde polisin kışkırtılacağı, alanlara sanatçıların çekileceği, karşıt görüşlü kişilerin nasıl anlaştığı yer alıyor. İşte parkla ilgili 7 maddelik eylem planı: nbsp;
1- Alanda sabit bekleyen polislere çiçek verin almazlarsa tüfeklerin namlularının içine koyun, kalkanlara sıkıştırın ya da bantlatın. polisler için mutlaka elinizde yiyecek içecek bulundurun. Polis maske takınca müdahale olacağına işarettir. Bu andan itibaren sabredin, acele etmeyin. Tam polis müdahale etmeye başladığı anda elinizdeki yiyecek içecekleri polise vermeye çalışınki bu yiyecek içecekler yerlere saçılsın. Bu andan itibaren saldırgan olmayın aksine üzgün olun. Destek ekipleri bu görüntüleri de kayda alsın ancak siz asla profesyonel kamera kullanmayın.
2 - Polisi kışkırtın, müdahale yapmaya zorlayın. Bu esnada kadınlar ve küçük yaştaki çocukları ön hatlara, polise yakın temas noktalarına yerleştirin ki polis müdahale ettiğinde kadın ve çocuklar yerlere düşsün bunları destek ekipleri görüntülesin.
3 - Polisi kendinize çekin."Sizde bu halkın çocuğusunuz" gibi sloganlar kullanın.
4 - Alanlara kalabalık toplamak için müzik önemli bir araçtır. Alanlara yeni sanatçılardan getirin. Siz davet etmeyin kalabalık zaten kendi toplanacaktır. Bu aşamada polisi alttan kışkırtın ve müdahale etmesini sağlayın ki "polis masum müzik dinleyenlere bile müdahale etti" söylemini kullanabilelim.
5 - Alanlarda çeşitli dinlere ait ibadet görüntüleri düzenleyerek sahneleyin. Normalde kavga eden karşıt görüşlü kişileri mutlu gösterin. Ateistler Müslümanlar gibi.
6 - Polisin aklını karıştırın. Genelde genç polislerden oluşan Çevik Kuvvet için genç ve güzel kızları kullanarak mesajlarınızı ulaştırın. Yaptığınız eylemleri çok masum olarak anlatarak polisin aklını karıştırın.
7 - Polisin bütünlüğünü bozun. Polisin birlik ve dayanışma dengesinin bozulması önemlidir. Bu konuda Emniyet-Sen'den destek alın. Yandaş polis sosyal medya unsurlarını kullanın. Polis Memurları Dayanışma gurubu gibi. ..
Öte yandan, Taksim meydanında bulunan örgüt pankartlarını temizlemek için 11 Haziran'da meydana çıkan polise molotof, şişe, sapanlı bilye ile saldıran SDP'li grubun saldırıdan önce yemin ettikleri ortaya çıktı. Operasyonda ele geçirilen bir CD'de saldırganlardan birinin konuştuğu diğerlerinin ise söylenen sözleri tekrarladığı görülüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...