Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeşilköy sahil yolunda bıçaklı dehşet!

Düzenleyen:
Yeşilköy sahil yolunda bıçaklı dehşet!

YAŞAM Haberleri

Yeşilköy sahil yolunda hafif ticari aracın sürücüsü, kendisine makas atan lüks otomobilin trafik ışıklarında önünü keserek sürücüsüne bıçakla saldırdı. Otomobildekilerin karşılık verdiği kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuşurken, yaşanan tüm bu anlar kameralara yansıdı.

Olay, öğle saatlerinde Yeşilköy sahil yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ataköy’den Yeşilköy istikametine seyir eden lüks otomobilin sürücüsü yolda birkaç kez makas attı. Bunun üzerine aynı istikamette giden hafif ticari aracın sürücüsü, trafik ışıklarına geldiğinde lüks otomobilin önünü kesti. Sözlü olarak başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Hafif ticari aracından çıkan sürücü diğer sürücüye bıçak çekti. Bunun üzerine otomobildekiler de kendisine bıçak çeken sürücüye yumruk ve tekmelerle saldırdı. Vatandaşların araya girmesiyle hafif ticari aracın sürücüsü olaydan yerinden uzaklaştı. Yaşananlar ise bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

Bıçak çekildi, yumruk ve tekmeler havada uçuştu

Kask kamerasına yansıyan görüntülerde, lüks otomobil yolda makas atarak ilerliyor. Ardından yoldaki hafif ticari araç ve lüks otomobil bir anda hızlanarak gözden kayboluyor. Trafik ışıklarında lüks otomobilin önünü kestiği görülen sürücü, bıçakla saldırıyor. Otomobildekiler de tekme ve yumruk atarak karşılık veriyor. Vatandaşların araya girmesiyle kavga son buluyor. Darp edilen hafif ticari aracın sürücüsü aracına binerek uzaklaşıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...