Tehlike ucuz atlatıldı

/ Kaynak: İHA
Tehlike ucuz atlatıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kimyevi madde yüklü tanker, İstanbul Boğazı'nda sürüklenip Vaniköy sahiline çarptı. Yalılara doğru seyreden tanker, son anda durdu.

Kimyevi madde yüklü tanker, İstanbul Boğazı'nda sürüklenip Vaniköy sahiline çarptı. Yalılara doğru seyreden tanker, son anda durdu. nbsp;İstanbul Boğazı'nda ilerleyen 98 metre boyunda ve 15 metre genişliğindeki "Sabahat Telli" isimli kimyevi madde tankeri, dümeninin kilitlenmesi sonucu Vaniköy sahiline doğru sürüklendi. Sahildeki beton kaldırıma çarpan tanker, ardından yalıların olduğu bölüme doğru sürüklenmeye başladı. Gemi daha sonra karaya otururken, gemi personeli de Kıyı Emniyeti'ne haber verdi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, Kıyı Emniyeti'ne bağlı tahlisiye botu da tankere yardım için gönderildi. Tahlisiye botu yetersiz kalınca ikinci bir tahlisiye botu gelirken, çalışmaların ardından tanker hareket ettirilerek, halat yardımıyla Boğaz'a çekildi. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...