Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da motosikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Konya'da motosikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri

Konya'nın Beyşehir ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, kaldığı öğrenci yurduna bırakmak istediği arkadaşı ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Osman Tuna Çiftçi'nin (20) kullandığı plakasız motosiklet, Bademli Mahallesi yakınında Burak Z. (21) yönetimindeki 09 RY 992 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Çiftçi ile aynı araçta bulunan arkadaşı Ayten Öniş (19), sağlık ekiplerince Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Osman Tuna Çiftçi, hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı ise ilk müdahalesinin ardından Konya'daki bir hastaneye sevk edildi.
Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün, arkadaşı yüksekokul öğrencisi Ayten Öniş'i kaldığı yurda bırakmak için seyir halindeyken kazanın yaşandığı öğrenildi.
Otomobil sürücüsü Burak Z. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...