Hamas'tan yazılı açıklama

Hamas'tan yazılı açıklama

DÜNYA Haberleri

Hamas Sözcüsü Husam Bedran, İsrailli Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik saldırılarını durdurmanın en iyi yolun direnişçilerden ve silahlarından geçtiğini belirtti.

Bedran, Batı Şeria'da Yahudi yerleşimcilerin bir Filistinliyi öldürmesiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Sözcü Bedran açıklamasında, İsrailli Yahudi yerleşimcilerin saldırılarını durdurmanın en iyi yolun direnişçilerden ve silahlarından geçtiğini ifade etti.
Batı Şeria'daki direnişçilerin bir Filistinlinin öldürülmesini karşılıksız bırakmaması gerektiğini kaydeden Bedran, son zamanlarda yerleşimcilerin saldırılarında artış yaşandığına dikkati çekti.
Filistin yönetimine de seslenen Bedran, İsrail'in saldırılarına karşı halkı koruma görevi yürüten direnişçilere destek olmaları çağrısında bulundu.
Batı Şeria'daki Kusra beldesinde Mahmud Avde isimli bir Filistinli, kendisine ait arazide çalıştığı sırada Yahudi yerleşimciler tarafından vurularak öldürülmüştü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...