Müslüman Kardeşler reddetti

Müslüman Kardeşler reddetti

DÜNYA Haberleri

Mısır'da Muhammed Mursi'nin destekçisi olan Müslüman Kardeşler sözcüsünün yaptığı açıklamada, geçici hükümette yer alma teklifini reddettikleri bildirildi.

Fransız haber ajansı AFP, Tarık El-Mursi'nin Müslüman Kardeşlere yeni kurulacak geçici hükümette çeşitli pozisyonlar teklif edildiği iddialarından sonra yaptığı açıklamada, "Darbecilerle pazarlık yapmayız. Darbeden gelecek her şeyi reddediyoruz" dediğini duyurdu. Mursi'nin devrilmesini destekleyen ana koalisyon Mısır Kurtuluş Cephesi ise Adli Mansur'un geçiş kararnamesine karşı tonunu yumuşattı. Bugün yaptıkları açıklamada sadece bazı hükümleri reddettiklerini belirttiler. Cephe dün yaptığı açıklamada anayasa kararnamesini tamamen reddettiklerini belirtmişti. Mursi'ye karşı yoğun protestolar düzenleyen Tamarod hareketi ise geçiş planının hazırlanmasında kendilerine danışılmadığından şikayetçi. Tamarod sözcüsü Mahmud Badr yaptığı açıklamada hareketin de tasarılar üzerinde yapılacak değişiklikler hakkında önerileri olduğunu belirtti.
nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...