Elekdağ: ABD, Erdoğan’ı bombalıyor

Düzenleyen:
Elekdağ: ABD, Erdoğan’ı bombalıyor

GÜNDEM Haberleri

Emekli Büyükelçi, CHP eski Milletvekili Şükrü Elekdağ, Batı’nın Zarrab davası üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı adeta bombardıman düzenlendiğine dikkat çekti.

ABD’nin hedefinde Erdoğan’ın olduğunu kaydeden Elekdağ şöyle konuştu: “Zarrab davası, hukuk davası olarak başladı. Fakat Amerika’da Türkiye bakış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bakış dolayısıyla bu dava tamamen şekil değiştirdi ve siyasi bir dava oldu. Bu dava Türkiye’nin aleyhine gelişiyor. Hedef İran değil, hedef Erdoğan. Bunu kabul edelim, hazırlanalım. Dışişleri Bakanlığı’na girdiğimden bu yana 65-66 yıl geçti. Bu dönem zarfında ben hiçbir zaman Türkiye’nin veya bir Türk liderinin Amerikan ve Batı medyası tarafından bu kadar ortaklaşa bir bombardımana tutulduğunu görmedim bu güne kadar. Söz vermişler gibi... Bunun sebebi Amerika... ABD, Obama döneminden itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Atlantik sistemi içinde güvenilir bir lider ve müttefik olarak görmüyor. Onun ne Batı ne de Türkiye’ye bir yararı olduğunu düşünüyor. Onu yıkmak için elinden geleni yapıyor.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...