Fikret Orman'dan yeni stat açıklaması

- Güncelleme:
Fikret Orman'dan yeni stat açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarların merak ettiği soruya cevap verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği bir yıl Avrupa kupalarından men cezasına yapılan itirazın ardından UEFA Tahkim Kurulu'nda yapılacak duruşmalı toplantı için İsviçre'nin Nyon kentine gitti.Yanında kızı Aslıgül Orman'la birlikte Nyon'a giden Orman, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş Başkanı, "Umutluyuz. Yani huyum öyledir, hep suya dolu tarafından bakarım. Beşiktaş'ın bu konuyla alakalı suçu olduğuna başından beri inanmıyorum. Rahatsızlık duyduğumuz konu, iki dosyanın bir arada götürülmesidir. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın bir arada yürütülmesidir. Birbirinden çok farklılık gösteren dosyalardır. Beşiktaş'ta bizim hiçbir yöneticimiz ve kimsenin ceza aldığı da yoktur. Futbol Federasyonu'nun tahkimlerinden, disiplin kurullarından ya da etik kurullarından da aldığı bir ceza yoktur. İkisinin bir arada götürülmesinden dolayı rahatsızız, ama kendi açımızdan savunmamızı yaparak, bu işten yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Söz artık yarınki Tahkim heyetinde ve bir yerde de bizdedir. Şahit değilim. O döneminde yönetici de değildim. Davanın şahitleri var. Bazı arkadaşlarımızı da yanımızda götürüyoruz. Ama en sonunda savunmayı direkt olarak ben yapacağım" diye konuştu.


"STAT AVRUPA YAKASINDA OLACAK"
Fikret Orman, stat konusunda yöneltilen bir soru üzerine, "Stadyum konusunda her zaman söylediğim gibi, önümüzdeki hafta basın toplantısıyla bunu açıklayacağız. Geldiğimiz nokta en son nokta gibi gözüküyor. Bugüne kadar ne gibi gelişmeler oldu. Ne konuşmalar oldu, kimlerle ne konuştuk ve sonucu nereye geldi hepsini açıklarız" dedi.
Orman, "Beşiktaş taraftarı önümüzdeki yıl İstanbul'un hangi yakasındaki statta maç seyredecek?" sorusuna, "Önümüzdeki sezon bu yakada olacak" yanıtını verdi.
Uçağa giderken kızı Aslıgül'ün önce elinden tutan sonra da ona sarılarak yürüyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Futbol Federasyonu'nun aldığı 6+0+4 kararıyla ilgili ise "Bu karar bir sene önce alındığı için buna yönelik hareket ediyorduk. Ona göre de devam ediyoruz. Yaptığımız transferlerin çoğu yerli oldu. O yönde de devam edeceğiz. Bizim için sorun yok" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...