BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Yemek Zevki dergisi yine dopdolu

Yemek Zevki dergisi yine dopdolu

Aylık mutfak kültürü derginiz Yemek Zevki’nin Şubat sayası da dopdolu...



Aylık mutfak kültürü derginiz Yemek Zevki’nin Şubat sayası da dopdolu... Mutfakta geçirdiği saatleri günün en zevkli ve eğlenceli saatleri olarak değerlendiren hanımların tiryakisi olduğu Yemek Zevki’nde; İnci Özgöz’den kolay ve pratik yemek tariflerine, Sevim Gökyıldız’dan çatalın tarihçesine, Ayvaz Akbacak’tan zeytinyağının faydalarına, Diyetisyen Gizem Tutar’dan enerjinize enerji katacak besinlere, yemek yazarı Sema Temizkan’dan da farklı turşu tariflerin yer verilmiş. Yemek Zevki’nin Şubat sayasında; ayın sebzesi olarak seçilen mantar ile yapılan yulaflı mantar çorbası, kremalı ve patatesli mantar, mantar soslu makarna ve zeytinyağlı mantar sote tarifleri de yer alıyor.
 
 
 
 
 
 
 
KAPAT