Kahire Büyükelçisi, 'Henüz tahliye söz konusu değil'

/ Kaynak: AA
Kahire Büyükelçisi, 'Henüz tahliye söz konusu değil'

DÜNYA Haberleri  / AA

Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı "Henüz tahliye söz konusu değil ama olağanüstü durum için hazırlığımız var" dedi.

Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı, Mısır'daki Türk vatandaşlarının tahliyesine ilişkin, "Henüz tahliye söz konusu değil ama olağanüstü durum için hazırlığımız var" dedi. Mısır'da askerin seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi görevden uzaklaştırması sonrası yaşanan gelişmeler ile ilgili Botsalı, "Biz Mısır'daki olaylar bu seviyeye gelmeden vatandaşlarımıza gereken uyarılarda bulunduk. Henüz tahliye söz konusu değil ama olağanüstü durum için hazırlığımız var. Bugün bulunduğumuz noktada 2011'de yaşanan türden alarme edici bir durum yok. Olağanüstü hal durumunda devletin her zaman hazırlığı vardır. Devletimiz muktedirdir" diye konuştu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...