Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yol kontrolü yapan PKK'lılar tutuklandı

Yol kontrolü yapan PKK'lılar tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde üniforma giyerek yol kontrolü yapan PKK'nın özde 'Asayiş Birimi'ne yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 10 kişi savcılığı itirazı üzerine tutuklandı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde üniforma giyerek yol kontrolü yapan PKK'nın özde 'Asayiş Birimi'ne yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 10 kişi savcılığı itirazı üzerine tutuklandı. Geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'nın sözde 'Asayiş Birimi'ni kurduklarını iddia ederek, yol kontrolü yapan gruba yönelik yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alınmıştı. Cizre'de tören düzenleyerek kuruluşlarını ilan eden ve yol kontrolü yapan grup ile ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişiler, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmıştı. nbsp;


Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan 11 kişiden 10'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Serbest bırakıldıktan sonra firari olduğu belirtilen bir kişinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...