Tolga Zengin transferinde Beşiktaş'ı şok eden açıklama

- Güncelleme:
Tolga Zengin transferinde Beşiktaş'ı şok eden açıklama

GÜNDEM Haberleri

Kaleci mevkiinde sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Tolga Zengin transferinde umduğunu bulmadı.

Kaleci mevkiinde sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Tolga Zengin transferinde umduğunu bulmadı. Trabzonspor , Beşiktaş ile yaptığı görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını duyurdu. Tolga Zengin , Trabzonspor'un yeni sezon hazırlık kampına katıldı. Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin'i transfer etme konusunda istediği sonuca ulaşamadı. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerden olumsuz sonuç çıktı. nbsp;Görüşmenin detaylarını ise Trabzonspor, resmi site aracılığıyla duyurdu.
İşte bordo mavili takımdan yapılan resmi açıklama: "Kaptanımız Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferi konusunda iki kulüp arasında yapılan görüşmeler olumsuz olarak neticelenmiştir.
Kulübümüz, adı geçen futbolcumuzu 3 milyon Euro bedel karşılığı verebileceğini bildirilmiş olmasına rağmen, Beşiktaş Kulübü bu rakamın altında teklif vermiş ve bu bedeli bir hazırlık maçı oynayarak arttırma yolunu seçmiştir.
Yapılan tüm bu görüşmeler neticesinde Beşiktaş'ın oyuncumuzla alakalı kulübümüze yapmış olduğu transferi teklifi Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirilmiş ve olumsuz olarak sonuçlanmıştır.
Kulübümüzün önemli değerlerinden Kaptanımız Tolga Zengin, yeni sezon hazırlıklarını takımımızla birlikte Davraz'da sürdürmektedir.
Kamuoyuna duyurulur…"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...