HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hastane 20 bin TL tazminat ödedi

Düzenleyen: /
Hastane 20 bin TL tazminat ödedi
Tamer Adaş, Haber

YAŞAM Haberleri

Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptırdığı biyopside prostat kanseri olduğunu öğrenen 54 yaşındaki Tamer Adaş, doktorların tavsiyesiyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ameliyat oldu.

Robotik cerrahi metoduyla yapılan operasyonla prostat bezi alınan Adaş, kanserin diğer organlara yayılıp yayılmadığını belirleyecek patoloji sonuçlarını öğrenmek için hastaneye gittiğinde, vücudundan alınan parçaların bulunamadığını öğrendi. Bunun üzerine Adaş, 100 bin liralık tazminat davası açtı. Mahkeme, Adaş’ı haklı bulurken yaşadığı sorunları göz önüne alarak Ege Üniversitesi Rektörlüğünün 20 bin lira tazminat ödemesine karar verdi. Rektörlüğün, bir üst mahkemeye yaptığı itiraz başvurusu ise reddedildi. Tamer Adaş “Önemli olan tazminat almak değil, onların haksız olduğunu kanıtlamaktı” dedi. İZMİR 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...