Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın ortasında kız arkadaşını yakmaya kalkıştı!

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın ortasında kız arkadaşını yakmaya kalkıştı!

YAŞAM Haberleri

İstanbul Beşiktaş Meydanı’nda kız arkadaşıyla tartışan genç, arkadaşının içinde olduğu otomobilini yakmak istedi. Duruma müdahale eden güven timleri şahsı gözaltına aldı.

İddiaya göre, Beşiktaş Meydanı’nda araç içerisinde kız arkadaşıyla tartışan şahıs araçtan inerek arabayı yumruklamaya başladı. Yoldan geçmekte olan diğer sürücülere bağıran ve sinir krizi geçirdiği düşünülen şahıs, bir süre sonra atkısını benzin deposuna koyarak yakmak istedi. Yaşananlar sırasında gencin kız arkadaşı arabada otururken durumu gören güven timleri olaya müdahale etti. Genç kadını arabadan çıkartan polis ekipleri otomobilini yakmak isteyen şahsın elindeki çakmağı alarak kendisine ve çevresine zarar vermesi engelledi. Olayın ardından etkisiz hale getirilen şahıs gözaltına alındı.

Görgü tanığı simitçi, "Araç orada durdu, sanırım bozuldu bilmiyoruz. Şahıs atkısını çıkartıp benzin deposuna koydu, çakmaya çalıştı ama yakamadı. Bu sırada gelip geçen araçlara çevreye bağırıyordu. Daha sonra memur arkadaşlar gelip olayı engelledi" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...