Florya'da Fatih Terim sesleri

Florya'da Fatih Terim sesleri

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Galatasaray'da taraftarlar takımı Florya'da tepkiyle karşıladı ve istifa çağrısı yaptı.

3-0'lık Beşiktaş yenilgisi sonrası Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanan bir grup Galatasaray taraftarı, "Igor Tudor istifa" ve "İmparator Fatih Terim" tezahüratı yaptı. Galatasaray'ın hocası Tudor'un, büyük maçlarda 3 puan alamaması sarı kırmızılı camiada geleceğinin tartışılmasına yol açtı. Bu sezon oynanan Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş karşısında sadece 1 puan kazanabilen Galatasaray'da taraftarlar, teknik direktör Igor Tudor'a çok tepkili...

Beşiktaş maçının 3-0 kaybedilmesinin ardından Florya'da toplanan Galatasaray taraftarları, Tudor'un istifasını isterken; Fatih Terim lehine de tezahüratlarda bulundu. Florya'da toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, tesislerin önünde Galatasaray takım otobüsünü beklerken "İmparator Fatih Terim" tezahüratları yaptı. Güvenlik güçleri Galatasaray taraftarlarını sakinleştirmeye çalışıyor. Takım otobüsü çok zor şartlarda tesislere giriş yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...