Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bağcılar'da kaza, yaralılar var

Düzenleyen:
Bağcılar'da kaza, yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Bağcılar'da aniden şerit değiştiren otomobile arkasında seyreden otobüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içinde sıkışan 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Bağcılar Başakşehir TEM bağlantı yolu Edirne istikameti üzerinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 44 PN 123 plakalı otomobil sürücüsü Bağcılar'dan Başakşehir istikametine giderken bir anda şerit değiştirdi. Bunun üzerine 79 E hat numaralı otobüs otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 4 vatandaş araç içerisinde sıkıştı.

Yaralıların sağlık durumu iyi
Yoldan geçen sürücülerin kazayı görerek ihbar vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan bir çocuk, bir anne ve diğer 2 kişi itfaiye ekiplerinin anında müdahalesiyle çıkarıldı. İlk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralı vatandaşlar bölgedeki en yakın hastaneye kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...