Artı 1'de deprem, Uğur Dündar ile tüm ünlü isimler istifa etti

- Güncelleme:
Artı 1'de deprem, Uğur Dündar ile tüm ünlü isimler istifa etti

GÜNDEM Haberleri

Kanal yönetiminde istifalar peş peşe geldi. Uğur Dündar, Haluk Şahin, Banu Güven ve diğer ünlü isimler Artı 1 televizyonundan ayrıldı.

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar, bir süredir ana haber bülteninde yorumcu olarak görev yaptığı Artı 1 televizyonundan istifa nedeni olarak, televizyonun meslek ilkelerine uymamasını gösterdi. Dündar, "evrensel mesleki etik ilkelerine uymayan yönetimle yollarımızı ayırdık" dedi. Yayın hayatına henüz yeni başlayan Artı 1 televizyonundaki şok istifalar Uğur Dündar'la sınırlı kalmadı. Haluk Şahin, Banu Güven, Ece Temelkuran, Özlem Gürses, Uğur Tütçüoğlu ve daha bir çok isim de istifa edenler arasında yer aldı. nbsp;Kurulduğu günden bu yana, reyting sıkıntısı yaşadığı ve rakibi Halk TV karşısında ezildiği bilinen kanalda, patron tarafından haberlere müdahale ettiği iddiasıyla başlayan gerginlik giderek tırmanıyor. İlk olarak Uğur Dündar, "Aklınızı başınıza alın." demiş ve izne çıkmıştı. Daha sonra ise nbsp; haber genel yayın yönetmenliği görevini üstlenen Mustafa Hoş kanaldan ayrılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...