Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e büyük jest

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e büyük jest

MAGAZİN Haberleri

Romantikliğiyle bilinen Kenan Doğulu, sevgilisi Beren Saat'ten ayrı kalamıyor.

Beren Saat nereye, Kenan Doğulu oraya. Ünlü popçu, sevgilisinin film çekimleri için bulunduğu Büyükada'daki lüks bir otelde film bitene dek oda tuttu. Romantikliğiyle bilinen Kenan Doğulu, sevgilisi Beren Saat'ten ayrı kalamıyor. Şimdilerde 'Benim Dünyam' isimli filmin çekimleri için haftanın büyük kısmını Büyükada'da geçiren Saat, Doğulu'yu yollara düşürdü. Ünlü popçu, aşkının iş temposu yoğunlaşınca Beren Saat'i yormamak için çareyi Büyükada'daki bir otelde oda tutmakta buldu. Kenan Doğulu'nun tercihi, Büyükada'nın en eski ve gözde otellerinden biri olan Splendid Palace Hotel'di. Film çekimleri bitene kadar burada konaklayacak olan ünlü popçu, setten de çıkmıyor. Filmin yönetmeni Uğur Yücel'le de sıkı bir dostluk kuran Kenan Doğulu'ya ekip çalışanları da "Enişte" diye sesleniyor. Çiftin film çekimleri biter bitmez de kısa süreliğine ABD'ye gideceği söyleniyor.
1908'DEN BERİ HİZMETTE
Büyükada'nın en eski oteli olan Splendid Palace Hotel, gümüş kubbeleri ve kırmızı panjurları kadar tarihi yansıtan mobilyalarıyla da müşterilerini büyülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...