HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sırrı Süreyya Önder, Meclis kürsüsünde soyundu

Kaynak:
Sırrı Süreyya Önder, Meclis kürsüsünde soyundu

GÜNDEM Haberleri  / 

Gezi eylemlerinde kepçenin önüne geçerek protestonun başrolünde yer alan BDP'li Sırrı Süreyya Önder, meclis kürsüsünde gömleğini çıkardı.

Meclis Genel Kurulunda CHP Grubunun emniyetin idarenin ve adliyenin şüpheli kamu görevlilerine yaklaşımına dair araştırma önergesinin gündeme alınması önerisi ele alındı. Grup önerisi lehinde konuşan BDP'li Sırrı Süreyya Önder, başbakandan, cumhurbaşkanına kadar devletin zirvesinin "eylemlerin ilk üç günü masumdu" dediğini belirtirken, "O ilk üç günde ne kadar gaz bombası atıldı biliyor musunuz?" diye sordu. AK Parti grubundan laf atılması üzerine Önder, "Göstereyim mi, belimde patladı. Gel göstereyim. Git hastanedeki kayıtlara bak" dedi. AK Parti sıralarına yönelerek, "Fotoğrafını göstereyim" diyen Önder, cep telefonunu çıkarttı. Gerilimin artması üzerine Meclis Başkanvekili Sadık Yakut, birleşime ara verdi. Verilen arada, CHP'liler de BDP'li Önder'e destek verdi. Bu sırada AK Parti sıralarından Önder'e "Artist" diye laf atıldı. Verilen aranın ardından yeniden kürsüye gelen Önder, "Artist falan yakışıyor mu size. Yalansa içinde yanlış varsa gelin söyleyin." dedi. Önder, Gezi Parkı eylemlerinin tek çirkin yanının küfürler olduğunu vurgularken, "O da elimize boyayı aldık biz sildik." diye konuştu.Önder daha sonra gaz bombalarının vücudunda neden olduğu tahribatı göstermek için gömleğinin üstünü çıkardı.

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...