HyundaI IONIQ kadınların kalbini çaldı

Düzenleyen:
HyundaI IONIQ kadınların kalbini çaldı

T-Otomobil Haberleri

Hyundai, 2017 yılında satışa sunduğu IONIQ model ailesi ile Avrupa pazarında ciddi satış rakamlarına ulaşmış ve yıl içine 23 binden fazla IONIQ satmayı başarmıştı.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Yılın Kadın Otomobili Yarışması’nda Hyundai IONIQ Electric, IONIQ Hybrid ve IONIQ Plug-in Hybrid modelleri ile kadın jüri üyeleri tarafından oy yağmuruna tutulan araç, aynı zamanda “Yılın Çevreci Otomobili” kategorisinde de birincilik ödülü aldı. Dünyanın en önemli otomobil ödüllerinden biri olarak görülen Yılın Kadın Otomobili Yarışması'na toplamda 420 araç katılmış ve finale 60 araç kalmıştı. Birinciliği alan Hyundai IONIQ, Hybrid modelinde ortalama olarak 3,9 litre benzin tüketimi sunarken, IONIQ Electric modelinde 280 km menzil ve IONIQ Plug-in modelinde ise elektrik gücü ile 63 km'ye kadar sağladığı sürüş mesafesi ile dikkat çekiyor. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...