Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım, UEFA'daki savunmasında neler söyledi

Aziz Yıldırım, UEFA'daki savunmasında neler söyledi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe heyeti, kendisine verilen 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası için UEFA Tahkim Kurulu'na karşı olan savunması saat 15:00'te başladı.

nbsp;Fenerbahçe heyeti, kendisine verilen 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası için UEFA Tahkim Kurulu'na karşı olan savunması saat 15:00'te başladı ve maçların savunmaları 20:00'de sona erdi. İfadelerin sona ermesinin ardından kulüp avukatlarının, kurul üyelerine 2 saatlik hukuki savunması sürdü. Toplamda 7 saat süren tarihi duruşma sona erdi. Karar, 17 Temmuz Pazartesi açıklanacak. UEFA Disiplin Kurulu'nun şike iddialarıyla ilgili verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasına itiraz eden Fenerbahçe Kulübü, UEFA Tahkim Kurulu'ndaki savunması sona erdi ve heyet binadan ayrıldı. Saat 15.00'da başlayan tanık ifadeleri tam 5 saat sürdü ve 20.00'da sona erdi. Duruşma salonuna önce avukatlar alındı, ardından sırasıyla tanıklar çağırıldı.Savunma yapılmadan önce UEFA müfettişleri tartışmalı maç sayısını 5'ten 4'e indirmişti Her maç için ayrı ayrı savunma yapıldığı için duruşma tam 5 saat sürdü. Fenerbahçe, şike veya teşvik primiyle suçlandıkları maçlarla ilgili aralarında futbolcularında bulunduğu 10 kişiyi şahitlik yapmaları için davet etmişti. UEFA'nın NYON'daki merkez binasından ayrılırken, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve avukat Tolga Deniz Aytöre ile yedi avukat son sözleri söylemek için mahkeme heyeti ile görüşmeye devam etti. Tahkim Kurulu, savunmaları son kez değerlendirerek ve 15 Temmuz Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...