'Ebru Gündeş ve eşi, evimi pavyona çevirmiş'

'Ebru Gündeş ve eşi, evimi pavyona çevirmiş'

MAGAZİN Haberleri

Ebru Gündeş - Reza Zarrab çifti, 'Evimi pavyona çevirmişler' diyen Sarıyer'deki eski ev sahipleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ebru Gündeş - Reza Zarrab çifti, kendileri hakkında "Evimi pavyona çevirmişler" diyen Sarıyer'deki eski ev sahipleri hakkında suç duyurusunda bulundu; hakaret davası açıldı. Ebru Gündeş ve eşi; Sarıyer Uskumruköy Ecegümeci Çıkmazı Sokak'ta bir süre ikamet etmişti. Çift, kiracı oldukları evi boşaltırken, ev sahipleri ile aralarında sorun çıktı. Ev sahibi, Gündeş'in korumasının olduğu bir ortamda iddialara göre; "Evimi pavyona çevirmişler" diyerek dert yandı. Sabah gazetesinin haberine göre; ev sahibinin bu sözlerini duyan Zarrab çifti, duruma sinirlendi; savcılığa şikayet dilekçesi vererek ev sahibi tarafından hakarete maruz kaldıklarını öne sürüp işlem başlatılmasını talep etti. Savcılık, yapılan soruşturma sonrası ev sahibi hakkında hakaret suçu kapsamında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...