Ünlü oyuncu, 'Darbeyi savunanlara küfür etmek istiyorum'

Ünlü oyuncu, 'Darbeyi savunanlara küfür etmek istiyorum'

GÜNDEM Haberleri

Akil insanlar heyetinde de görev yapan oyuncu Lale Mansur darbe seven kafaları anlayamadığını söyledi.

Star Gazetesi'nden Helin Şahin'e konuşan akil insanlar heyetinden oyuncu Lale Mansur Mısır'daki süreci değerlendirirken CHP içindeki darbeci kafayı yerden yere vurdu. İşte o açıklamalar: "Mısır'da basbayağı darbe oldu ancak CHP 'darbe mi değil mi'ye karar veremedi" diyen Mansur: CHP içinde darbeleri destekleyen ulusalcı bir kesim var. Allah onları bildiği gibi yapsın. Halen darbeyi savunan insanlara okkalı bir küfür etmek geliyor içimden. Akil İnsanlar Heyeti üyesi oyuncu Lale Mansur, Mısır'daki darbeyi değerlendirirken "Darbenin iyisi kötüsü de olmaz. Halen darbeyi savunan insanlara okkalı bir küfür etmek geliyor içimden. Darbeler bu ülkenin canını okudu daha halen savunuluyor" dedi. Mısır'daki darbenin CHP tarafından desteklenmesini hayretle izlediğini belirten Mansur şöyle konuştu:
DARBELER CANIMIZA OKUDU
"Mısır'da bas baya darbe oldu ama CHP pek karar veremedi darbe mi değil mi? Darbenin iyisi-kötüsü olmaz. CHP'nin Mısır'daki darbeye bakışını büyük bir eğlenceyle izliyorum. CHP'nin içinde zaten darbeleri destekleyen ulusalcı bir kesim var. Allah onları bildiği gibi yapsın diyorum ne diyeyim artık. Halen darbeyi savunan insanlara okkalı bir küfür etmek geliyor içimden. Darbeler bu ülkenin canını okudu daha halen savunuluyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...