Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tedavi için Almanya'ya giden Baykal'ın doktorundan ilk açıklama

Düzenleyen:
Tedavi için Almanya'ya giden Baykal'ın doktorundan ilk açıklama

POLİTİKA Haberleri

CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tedavi için Almanya'ya götürüldü. Baykal'ın doktoru sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gören Baykal, fizik tedavi ve rehabilitasyon için Almanya'daki bir merkeze yatırılacak. Baykal'ın bugün sabah saatlerinde uçakla Almanya'ya götürüldüğü öğrenildi. Deniz Baykal, İbni Sina Hastanesi'nde 51 gündür tedavi görüyordu.

Tedavi için Almanya'ya giden Baykal'ın doktorundan ilk açıklama

DENİZ BAYKAL'IN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

 Ankara Üniversitesi Rektörü  Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Baykal'ın saglık durumu ile ilgili açıklama yaptı. 

BİR AN ÖNCE TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYORUM

Erkan İbiş şunları söyledi: "Bugün Deniz Bey'le ilgili son açıklamayı yapacağız. Sabah 06:00 gibi Deniz Bey'i uğurladık. Çok kritik zamanlar yaşadık ama şükürler olsun ki bugün Deniz Bey iyi bir durumda hastanemizden çıktı. Bilinci tam açıktı, bilinçsel fonksiyonları iyiydi. Sol taraftaki kuvvet düşüklüğü dışında durumu iyiydi. Bundan sonra tedavisinin Almanya'da devamı ile daha iyi durumda Türkiye'ye gönderilebilir. Dün akşam uzun süre sohbet ettik. Daha doğrusu Deniz bey konuştu biz dinledik. Sağlığın çok önemli olduğunu, oturmanın, hareket etmenin, yaslanmanın büyük bir nimet olduğunu, bu fonksiyonları insan sıkıntı yaşadığı zaman öneminin anlaşıldığını vurguladı. 'Gidince Türkiye'yi özleyecek misiniz?' diye sorduk. 'Ben Türkiye'deyken ülkemi özledim, şimdi de özlüyorum. Bir an önce Türkiye'ye dönmek istiyorum' diye duygularını ifade etti. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Genel Başkan, Mevlüt Çavuşoğlu ve Ahmet Demircan olmak üzere tüm bakanlar, ilgilenen takip eden tüm siyasiler, partili arkadaşlarına, dostlarına ve özellikle Aydın Milletvekili Lüfti Baydar hocamıza teşekkür etti.Bu süreçte biz de stresli anlar yaşadık, mutlu anlar yaşadık, sizlerle bunları hep paylaştık. İşbirliği içinde olmaya çalıştık."

.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...